Saltar a continguts

Grup de Teatre Espiral

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 
 

Menú principal

La nostra Història

GRUP DE TEATRE ESPIRAL
DATA DE NEIXEMENT: 04 d'octubre de 1990.

El Grup de Teatre Espiral, neix el 04 d'octubre de 1990, sota la direcció de Trini Escrihuela i Pilar Almendros (que dissortadament ja ens va deixar) i amb el suport de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix.
Inicialment els components eren sis i el màxim nombre ha estat trenta.
Els dos primers anys van ser de formació i es va fer el primer muntatge: "El Drapaire", que es representarà diverses vegades a Valldoreix dins els actes de festa major, a Badalona, als centres cívics de la ciutat de Barcelona i altre poblacions.
'SI CLIQUEU SOBRE LA IMATGE VEUREU UN CLIP DEL DREPAIRE
El 1994, s'organitzà la primera Mostra de Teatre a Valldoreix. Aquesta mostra té una durada de cinc caps de setmana amb la participació de diferents grups de la comarca. La periodicitat és anual.

La temporada 1994/5 s'inicia també una programació continuada, a raó de una representació cada primer diumenge de mes, en el que també participen companyies diverses i cada vegada de mes alt nivell.

També des de 1993 presenta dins la programació de la festa major de Valldoreix una obra divertida, cobrint així l'espai reservat al teatre.

A la modesta sala del Casal de Valldoreix s'ha comptat amb la presència de moltes personalitats en el mon del teatre, així com autors molt renombrats, quant hem estrenat obres seves, fel·licitant-nos cada vegada per les nostres actuacions.

A l'any 2006 ja hem estrenat cinquanta obres diferents, mantenint un promig de tres obres diferents a l'any.

El Grup de Teatre Espiral, l'interessa preferentment el teatre de petit format, intimista i de text, per el reduït espai que contem, però no descarta treballar obres com "La revolta de Bruixes", "La casa de Bernarda Alba", "El dret d'escollir" ó "Jurat Popular" entre d'altres.

Darrerament porta per diferents pobles i ciutats del nostre País l'obra Escrita a quatre mans per en Pere Calders i Víctor Alexandre 'Taula Rodona, o la joia de ser catalans